Tilbage
Dagsprogram

7:00 Morgenkøkkenhold går i gang.
8:00 Morgenmad
9:00 Morgendans og kropsøvelser

 

Musik og rytme er forskellig hver dag. Nogle af krops- øvelserne er de samme hver dag; andre udvikler sig i løbet af ugen.


10:00 Foredrag med te, kaffe, frugt og snak

 

Små foredrag om historisk udvikling, samfund, opdragelse og bevidsthed. Ingen fælles debat, men bliv inspireret og snak med hinanden.


11:00 Frokostkøkkenhold går i gang
12:30 Frokost
13:30 Eftermiddagsgrupper

 

Information og instruktion i gruppearbejde om revolutionær gruppe bevidsthed. Herefter snak og øvelser i små og store grupper.


15:00 Pause med te, kaffe og kage.
15:30 Eftermiddagsgrupper

 

Gruppe øvelserne fortsætter.

17:00 Aftensmadkøkkenhold går i gang.
18:30 Aftensmad
20:00 Lejrbål og sang mm.

22:30

Nogle aftener er der video og/eller Powerpoint foredrag.

23:30 Ro i lejren.Corona
Hvis der til sommer stadig er smitterisiko, tilknyttes man - enten ved tilmeldingen eller på lejren - en fast gruppe, som får eget spisebord (max. 5 til lille bord eller max.9 til stort bord). Gruppen er samtidig et arbejdshold. Ved lejrens start er der instruktion i corona-regler – og der er flasker med håndsprit overalt på lejren.

Arbejdshold
På lejren dannes der arbejdshold til forskellige praktiske opgaver: Køkkenhold til morgenmad, frokost og aftensmad. Ud over at lave mad, gør man rent i køkkenet og vasker gryder, skåle og redskaber op. Og man laver varmt vand og hælder det i store baljer, sådan at enhver vasker sin egen tallerken, bestik og kop op. Efter opvask stiller man alt til tørre på stativer. Der bliver også arbejdshold til lokumstelte, oprydning mm.