Forside        


Uge reserveret til Den Grønne Studenter Bevægelsen.

7-14. august 2021

Gro vil gerne støtte Den Grønne Studenter Bevægelse ved at stille lejren til rådighed i en uge. Gro står for økonomi, indkøb, materiel mm, sådan at DGSB kun skal stå for de daglige aktiviteter. Tilmelding og betaling foregår direkte fra Gro's hjemmeside. Pris: 805 kr. - dækker kost og logi.
             

Vi opfordrer til, at DGSB danner en sommerlejr gruppe, hvor én fra Gro kan deltage, når der skal snakkes om det praktiske, om muligheder, om hvad Gro kan bidrage med osv. kontakt@grosommerlejr.dk

Når/hvis DGSB vil, ændrer vi denne side efter gruppen ønsker.


Vi har store møde/spise telte, veludrustede køkkentelte med store ovne og store gryder, borde-bænke til 100 mennesker, spisegrej til alle, vasketelt, varmt brusebad, lagertelte mm. Det er hyggeligst, hvis vi er max. 70. Så er der også plads til gæster. Vi kan i begrænset omfang tilbyde at betale transport og forplejning til gæster, der laver oplæg/instruktioner mm.

Her er en stor økologisk frugtplantage med al slags frugt, og vi laver selv en stor økologisk grønsagshave. Vi graver kartofler op og høster grønt, laver vegansk lækker mad, og også sund kage, sund slik og sund saft. Det organiske affald kommer i en kompost. Man er velkommen til at gå en tur og plukke og smage.

Alle deltager på skift til at lave mad og vaske op. Vi handler i Super Brugsen 6 km fra lejren og køber økologisk. Madholdet bestemmer selv, hvad de vil lave, men vi instruerer gerne i sund og lækker vegansk mad. Lejren er alkoholfri, sodavandsfri og røgfri – bortset fra røgen fra lejrbålet.

Vi forestiller os, at der i løbet af ugen er gruppearbejder, plenum, tema workshops, øvelser om at udvikle bevidsthed, organisation og psykosociale kompetencer, samarbejde mellem interne grupper og eksterne klimabevægelse, udveksling af erfaringer og visioner, planlægge aktioner mm. Vi har et professionelt lydanlæg med trådløse mikrofoner og store højtalere - og i tilfælde af regnvejr har vi telte til både gruppearbejde og plenum. Vi tilbyder at opstille bord, stole og mikrofoner til oplægsholder, paneldiskussion mm.


Andre muligheder

 

Vi har en volleybold bane. Her spiller vi helst alternativ og sjov volleybold. Bolden må gerne røre jorden én gang, og man må slå til bolden, lige så mange gange man vil, inden den sendes over nettet. Vi har tilsvarende en mini-tennisbane og bløde bolde, hvor det også handler om at have det sjovt i stedet for at bruge kræfter.

 

Hvis vejret er meget varmt, kan man tage til stranden. Man går små 2 km til bussen og kører til Bisserup Strand, hvor der er en helt fantastik god badestrand. Der er også en isbod. Hvis man hellere vil cykle, er der 14 kilometer til stranden.