Tilbage

Tilmelding til uge 30


Den Nye Bevidsthed
fra lørdag 24. juli til lørdag 31. juli

Man ankommer og rejser i løbet af lørdagen
og der er noget at spise og drikke - især hvis man hjælper til.

Pris for ugen:

Voksne: 1085 kr.
Unge under 25 år og studerende 805 kr.

Ugens program passer ikke til børn.


Læs inden du tilmelder dig/jer:

Spisegruppe
Man sidder ved det samme bord og med de samme mennesker ved alle måltider, så vi undgår smitte. Vi har både små og store borde.

Tilbagebetaling ved afbud
Hvis du alligevel ikke kan deltage i lejren og må melde afbud, skal dette ske indtil 4 uger før din lejr starter - for at få dine penge retur.

Bytte uge
Det er muligt at bytte til en anden uge, hvis der er ledige pladser.

Tilbagebetaling ved sygdom eller anden årsag
Bliver du syg eller andet, skal du melde afbud senest ved ugens start. Du skal derefter sende skriftlig begrundelse for dit afbud. Så vil vi efter sommeren tage stilling til, om vi kan refundere din betaling.

Elektronik
Vores generator bliver tændt på bestemte tidspunkter, hvor du så kan oplade din mobil. Der er tidspunkter, hvor vores lydanlæg bliver tændt, og hvor nogen spiller og synger, eller vi danser til færdigindspillede numre. Men ellers vil vi ikke høre elektronisk musik. Vi vil høre fuglene og vinden - eller mærke stilheden.

Medlem
Sommerlejren er ikke offentlig. Alle deltagere bliver medlemmer af vores støtteforening i ét år.

Uddrag af formålsparagraf
Medlemmer udfører alle de opgaver, som deltagere og aktivister skal gøre for at få arrangementerne til at fungere. Det er transport i køretøj til og fra arrangementerne for deltagere, gæster, materiel, mad og lignende. Opstilling af telte, domes, skur, vandforsyning og lignende. Deltagelse i havearbejde, høst af grønsager og frugt. Deltagelse i madlavning, opvask, oprydning, rengøring mm. Deltagelse i bagning, brygning af kaffe og te, passe bar mm. Gravning af huller til multtoiletter og flytning af mult lokum. Deltagelse i affaldssortering. Nedtagning og opbevaring af materiel mm. Bygning, vedligeholdelse og reparation af huse og lignende. Deltagelse i leg.

Sikkerhed og forsikring
Hvis der sker uheld eller ulykker i forbindelse med de aktiviteter, der står i formålsparagraffen, er det deltagernes egne forsikringer, der dækker.

Betaling
Du betaler til vores forening Folk og Natur med bankoverførsel til reg.nr. 8401 konto nr. 1044124 eller til MobilePay - 40 42 75 54. Man kan også betale på lejren kontant eller med kreditkort.

Hvis man ikke har selv, kan man leje underlag, sovepose og lagenpose - eller for svage og ældre kan man leje seng, madras og dyne mm. Uanset hvad og hvor meget man lejer, er prisen 100 kr. pr. person pr. uge.Tilmelding uge 30
Den Nye Bevidsthed og GRO-TV


Jeg tilmelder antal:
voksne (over 24 år):   (1085 kr. pr. person)

unge (15-24 år) samt studerende:   (805 kr. pr. person)

Jeg/vi medbringer eget telt.

Jeg/vi vil gerne leje underlag, sovepose og lagenpose
eller lignende til ovenstående (100 kr. pr. person pr. uge).

Dit navn:  

Din email:


Du er først endelig tilmeldt, når vi har modtaget din betaling.

Har du spørgsmål? Kontakt